My week

Sorry for sykt lite blogging i det siste, men har hatt det ganske travelt, håper deke forstår!

På onsdag gjekk eg og Tonje på skøyter rett etter skulen, etter det feiret eg bursdagen min med voksenbesøk. Fekk veldig mangen fine gaver, har deke lyst at eg skal lage eit innlegg med kva eg fekk? Øvde også litt på norsktentamen vi hadde på torsdag.

På torsdag hadde vi norsktentamen, det gjekk rett i dass, gruer meg sykt til vi får tilbake karakteren på den. Men, men, gjorde no mitt beste. Etter tentamen var Hanne med meg heim, det var kjempe koselig.

I går var det ekstra øving etter skulen på skuespillet vårt "Nisse på villspor", som vi skal frammføre for nokre barnehage unga den 18.desember. Når eg kom heim hjalp eg mamma og lage taco og kaker til bursdagsbesøket mitt, som skulle være klokko sju samme dag. Var kjempekoselig, blir alltid masse latter med sånne herlege folk! Besøket var egentlig ferdig klokko ti, men Linea skulle sove hos meg, og Isabell og Genesis var igjenn til tolv, så vi fannt ut at vi skulle sjå Tina og Bettina.

I dag har eg vert på sartor og kjøpt dei siste julegavene, så då var det ute av verden, herlig og være ferdig med det! Har deke lyst at eg skal lage eit innlegg med julegavetips?

 

Tentamen maten minHer er litt bilder frå bursdagsbesøket <3

Mandarinskrellig konkuranseMeg og Genesis, Linea som tok bilde med speilrefleksen sin-Har du gjort nokre kjekt i det siste?

-Har du planer i dag/i morgen?

-Skal eg lage eit innlegg med kva eg fekk til bursdagen?

-Skal eg lage eit innlegg med julegave tips?

 

 

2 kommentarer

emilydiary

08.12.2012 kl.19:01

herlig :D

Synnøve <3

08.12.2012 kl.19:17

emilydiary: Haha, ja <3

Skriv en ny kommentar

Synnøve <3

Synnøve <3

13, Øygarden

Eg heite Synnøve, er ei 13 år gammel jente fra Øygarden <3 Elsker å ta bilder, spiller fotball og er super glad i vennnene mine <3 Kommer til å blogge om hverdagen min og allt annet som faller meg inn. Kontakt meg på dynnove@hotmail.com Legg meg gjerne til som venn på blogg.no

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits